ΔΡΑΣΕΙΣ 2005 - 2006
Date: Wednesday, December 14 @ 18:07:47 EET
Topic: ΔΡΑΣΗ


  • Για το έτος 2005 ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, διοργάνωσε ...
  • Μετά από υποβολή αίτησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ ανέλαβε επισήμως ...
  • Ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ υπέβαλε αίτηση στον Δήμο Ηρακλείου και την Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΑΟΗ) ...


  • Για το έτος 2005 ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, διοργάνωσε 2 σεμινάρια Βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS, διαπιστευμένα από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Αναζωογόνησης) στα οποία συμμετείχαν περίπου 35 συνάδελφοι.

  • Μετά από υποβολή αίτησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ ανέλαβε επισήμως και με έγγραφη συμφωνία την ιατρική κάλυψη των παιδικών πρωταθλημάτων. Η διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν από 15/10 έως 18/12/2005 και περατώθηκε από την πλευρά του συλλόγου με απόλυτη επιτυχία χάρης στην συνέπεια και επαγγελματισμό που επέδειξαν οι συνάδελφοι που συμμετείχαν.

  • Ο Σ.Α.Ι.Σ.Π.Α.Κ υπέβαλε αίτηση στον Δήμο Ηρακλείου και την Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΑΟΗ) με στόχο να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων τους για το έτος 2006. Αναμένετε η απάντηση των προαναφερθέντων φορέων.бесплатные ссылкиThis article comes from ALUMNI - Faculty of Medicine - Univercity of Crete
http://alumni.med.uoc.gr

The URL for this story is:
http://alumni.med.uoc.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1